woensdag 10 april 2013

Beloftevolle ontwikkelingen

Ik geef hier enkele ervaringen weer, opgedaan tijdens ontmoetingen met patiënten of therapeuten. Het is informatie die ik heel graag zou hebben als men me zegt dat ik "chronisch ziek" ben en dat "ik ermee moet leren leven".

MIJN VRAAG : Wil je aub, wanneer je één van onderstaande methoden uitprobeert, me een mailtje sturen met in het kort je verhaal - of het nu een genezingsverhaal is of niet ! - zodat ik hieronder per therapievorm cijfers kan geven ? Mail me op ikbenhetmoe@gmail.com. Ook als je interessante ervaringen hebt, toevoegingen aan de lijst hieronder, mail me aub. Deze info is dus constant onder constructie, dit is het prille begin :-).


Script-As-Methode (SAM)
Ieder mens kan zichzelf van pijn en lijden bevrijden. Uit je gevoelens, ruim oude emotionele pijn op, delete belemmerende overtuigingen en je zal kracht, vreugde en energie ervaren. Volg je gevoel en er zal nieuw leven geschonken worden. SAM is niet zomaar een therapie, het is een krachtige "methode" die herstel brengt en inwerkt op elk aspect van ons lichaam : mentaal-emotioneel-fysiek-energetisch. Dit gaat snel en doelgericht, met blijvend resultaat.
www.script-as-methode.com
SAM-infolijn : info@script-as-methode.com  0490/45.48.46  0478/97.09.33


Inpulsing
http://www.inpulsing.be/


Transcendente Meditatie (TM)
Onderzoek: 92 tot 97% genezing van Fibromyalgie bij TM patiënten

http://transcendentemeditatie.be/fibromyalgie/

Ervaring in België met fibromyalgie patiënten die TM leren toont dat er na 4 tot 6 weken reeds een significante verbetering plaatsvind.


SCENAR zet ons lichaam succesvol aan tot actief zelfherstel. Al bij de eerste behandeling is vaak een sterke afname van pijn en een grotere beweeglijkheid merkbaar. Voor een blijvend effect zijn 5 tot 10 behandelingen nodig. Er worden zeer goede resultaten behaald bij frozen shoulder, hernia, en tal van andere aandoeningen. Er wordt gesproken van 88.5% overall, totale genezing, na gemiddeld 5 behandelingen van een uur.
www.scenarbelgium.be

Alexander Concept
Herstel blijkt mogelijk bij medisch onverklaarde klachten. Veel chronische aandoeningen zoals ME/CVS, fibromyalgie, prikkelbare darmsyndroom, burn-out of stress-gerelateerde klachten. De oorzaak van de klachten is vermoedelijk de chronische activatie van het sympatische zenuwstelsel.
info@anderleven.nl   www.anderleven.nl

Aarden
"Aarden is misschien wel net zo belangrijk als zonlicht, lucht, water en voeding" Gary E. Schwartz, PhD, Professor in Psychologie en Medicijnen, Universiteit van Arizona
www.earthingnederland.nl

Aroma-Art zie http://www.sheroma.eu/ of www.sheroma.com, 0485074788

Seiki

Gupta

Mickeltherapie

DVD The Living Matrix (reconnectietherapie), DVD De wet van resonantie 

Voice Analyse
http://www.aquera.org/

Ziekte is onwetendheid ; boek van Bob Massart waarin een overzicht wordt gegeven van zijn zoektocht wereldwijd naar de "universele gezondheidsleer".

Emotional Pacing
ikbenhetmoe@gmail.com


Disclaimer : bij www.SKEPP.be is de wetenschappelijke visie over vernieuwende ontwikkelingen. Deze blog geeft enkel de informatie van wat er beweerd wordt, en naargelang patienten me mailen zullen er "slaagcijfers" zijn. Niet wetenschappelijk, maar casussen. Informatie van onder uit dus.